Letnji kamp “Fruskarenje”

Letnji kamp “Fruskarenje”

Sve zainteresovane sa zadovoljstvom obaveštavamo da će se u periodu od 14-21.avgusta održati  letnji kamp „Fruškarenje“  za decu uzrasta od 7-15. godina na obroncima bajkovite Fruške gore, na šestom kilometru od Sremskih Karlovaca, u predivnom Planinarskom domu Stražilovo.

Naš kamp je specifičan i jedinstven zbog prilike da deca borave u šumi, gde su potpuno bezbedna i u miru i harmoniji sa prirodom, daleko od buke i ulice, interneta, TV-a i telefona. Kao posledica vremena u kome deca žive i odrastaju, zatrpana bukom, informacijama i savremenim tehnologijama, javila se potreba približavanja deci zdravijeg načina života i drugačijeg sistema vrednosti, kao i potreba za razvijanjem svesti o značaju očuvanja prirodne sredine. Program kampa je u skladu sa ciljevima vaspitanja i obrazovanja i predstavlja poželjan način usvajanja zdravih životnih navika i razvoja psiho-fizičkih sposobnosti dece.

Pozivamo decu i mlade da nam se pridruže u uživanju, avanturi i otkrivanju drugačijeg i lepšeg načina života, druženju sa svojim vršnjacima i uživanju u blagodetima prirode, a sve to kroz brojne maštovite igre i aktivnosti!

Informacije o kampu „Fruškarenje“  možete naći na našoj facebook stranici Fruškarenje ili kontaktom na broj telefona  064/4585756

 

Jedan dan u kampu

“Fruškarenje” je udruženje koje se bavi sportom, edukacijom i rekreacijom dece u cilju promocije i afirmacije kreativnog i kvalitetnog korišćenja slobodnog vremena, kao i aktivnog i zdravog načina života.

Kroz mnogobrojne aktivnosti naš tim omogućuje deci I mladima aktivan raspust i zdravu zabavu, razonodu i igru što im pomaže da održe dobro zdravlje, pozitivno raspoloženje, fizičku i radnu kondiciju, kao i da ispolje svoje svaralaštvo i maštu.

Osnovni cilj kampa “Fruškarenje” je da kroz vannastavne aktivnosti u prirodi upotpuni školski vaspitno-obrazovni program I omogući deci da na zdraviji I zabavniji način provedu slobodno vreme, razvijajuci usput I pozitivne životne navike I principe.

U nasem kampu, deca su smeštena u višekrevetnim sobama ( od 1/3 do 1/5) sa dva kupatila (M\ Z) koja poseduju po 3 tus kabine. Raspored po sobama pravi se prema uzrastu i polu dece.

U sastavu Planinarskog doma je kompletna infrastruktura za sprovođenje svih sportsko-rekreativnih i edukativnih sadržaja.

Lokacija kampa

„Pogledaj duboko u prirodu i onda ćeš sve bolje razumeti“

Albert Ajnštajn

Kontakt
  • 064-458-57-56 Vesna Pušic
  • vesnapusic@fruskarenje.rs
PRATITIE NAS NA:

Leto 2017
fruskarenje

Copyright ©2017 FRUŠKARENJE. All Rights Reserved