Prvi kamp “Fruškarenje”

Prvi kamp “Fruškarenje”

Poštovani roditelji/staratelji,

Možda ste nekada bili deo izviđačkih ili istraživačkih grupa dece i mladih, možda ste sa porodicom i prijateljima odlazili na kampovanja ili duži boravak u prirodi, i ukoliko Vam je ovo poznato, morate priznati da su benefiti ovakvih aktivnosti brojni. Omogućite i svojoj deci da izađu iz grada i pobegnu od televizije i kompjutera, kojima ih okruženje svakodnevno snabdeva velikom količinom korisnih i beskorsnih informacija, a danas sve više i onim koje negativno utiču na njihov razvoj. Naš stručn tim sačinjen od pedagoga, biologa, ekologa, planinara, bicilista, nastavnika fizičkog vaspitanja, astrofizičara i dr., učiniće da se Vaše dete dobro zabavi, ali i upozna jedan potuno novi svet.

Jedan dan u kampu

“Fruškarenje” je udruženje koje se bavi sportom, edukacijom i rekreacijom dece u cilju promocije i afirmacije kreativnog i kvalitetnog korišćenja slobodnog vremena, kao i aktivnog i zdravog načina života.

Kroz mnogobrojne aktivnosti naš tim omogućuje deci I mladima aktivan raspust i zdravu zabavu, razonodu i igru što im pomaže da održe dobro zdravlje, pozitivno raspoloženje, fizičku i radnu kondiciju, kao i da ispolje svoje svaralaštvo i maštu.

Osnovni cilj kampa “Fruškarenje” je da kroz vannastavne aktivnosti u prirodi upotpuni školski vaspitno-obrazovni program I omogući deci da na zdraviji I zabavniji način provedu slobodno vreme, razvijajuci usput I pozitivne životne navike I principe.

U nasem kampu, deca su smeštena u višekrevetnim sobama ( od 1/3 do 1/5) sa dva kupatila (M\ Z) koja poseduju po 3 tus kabine. Raspored po sobama pravi se prema uzrastu i polu dece.

U sastavu Planinarskog doma je kompletna infrastruktura za sprovođenje svih sportsko-rekreativnih i edukativnih sadržaja.

Lokacija kampa

„Pogledaj duboko u prirodu i onda ćeš sve bolje razumeti“

Albert Ajnštajn

Kontakt
  • 064-458-57-56 Vesna Pušic
  • vesnapusic@fruskarenje.rs
PRATITIE NAS NA:

Leto 2017
fruskarenje

Copyright ©2017 FRUŠKARENJE. All Rights Reserved