“Porodični dan u prirodi” 29.05.2016. HVALA :))))))

“Porodični dan u prirodi” 29.05.2016. HVALA :))))))

Hvala svima koji su prisustvovali “Porodičnom danu u prirodi” na Stražilovu 29.05.2016., ulepšali dan svojoj porodici i sebi, a nama ukazali izuzetnu čast.

Posebno se zahvaljujemo našem dragom fotografu Marku Ercegoviću koji je ceo događaj ispratio i obradovao nas prelepim fotografijama, kao i Dušanu Gojkoviću čiji je Studio Cube izradio ovaj sajt.

HVALA SVIMA NA PODRŠCI :)))))))

Jedan dan u kampu

“Fruškarenje” je udruženje koje se bavi sportom, edukacijom i rekreacijom dece u cilju promocije i afirmacije kreativnog i kvalitetnog korišćenja slobodnog vremena, kao i aktivnog i zdravog načina života.

Kroz mnogobrojne aktivnosti naš tim omogućuje deci I mladima aktivan raspust i zdravu zabavu, razonodu i igru što im pomaže da održe dobro zdravlje, pozitivno raspoloženje, fizičku i radnu kondiciju, kao i da ispolje svoje svaralaštvo i maštu.

Osnovni cilj kampa “Fruškarenje” je da kroz vannastavne aktivnosti u prirodi upotpuni školski vaspitno-obrazovni program I omogući deci da na zdraviji I zabavniji način provedu slobodno vreme, razvijajuci usput I pozitivne životne navike I principe.

U nasem kampu, deca su smeštena u višekrevetnim sobama ( od 1/3 do 1/5) sa dva kupatila (M\ Z) koja poseduju po 3 tus kabine. Raspored po sobama pravi se prema uzrastu i polu dece.

U sastavu Planinarskog doma je kompletna infrastruktura za sprovođenje svih sportsko-rekreativnih i edukativnih sadržaja.

Lokacija kampa

„Pogledaj duboko u prirodu i onda ćeš sve bolje razumeti“

Albert Ajnštajn

Kontakt
  • 064-458-57-56 Vesna Pušic
  • vesnapusic@fruskarenje.rs
PRATITIE NAS NA:

Leto 2017
fruskarenje

Copyright ©2017 FRUŠKARENJE. All Rights Reserved